29.7.2013

Paluu arkeen.

Niinpä sitten loppui ihana yhteinen loma. Miehellä oli tänään eka vapaiden jälkeinen työpäivä, tytöt on päiväkodista lomalla vielä tän viikon. 

Vietettiin loman viimeisiä päiviä mökillä. Miehen vanhempien mökillä tällä kertaa. Säät suosivat, joten oli ihan kiva olla. Mies pääsi kalaan ja ravustamaan (jalkakin kumma kyllä alkoi jo parantua...), mä ehdin neuloa sekä Miehelle että apelle hirvestyspipot (kun nykyään ei saa olla punainen, vaan pitää olla oranssi). Tytöt pääsivät uimaan ja käytiinpä rannalla koko joukonkin voimin. Paikalla olivat siis meidän lisäksi Miehen vanhemmat ja viikonloppuna myös Miehen nuorempi sisko avomiehineen.

Täytyy sanoa, että kyllä tää melkein kahden kuukauden yhteinen vapaa on ollut hyväksi sekä perheelle että parisuhteelle. Olispa vaan mahdollista useammin! Oon kyllä monesti muistanut Miehelle mainita, että jos sekin olis opettaja, niin tämmöinen luksus olis totta joka kesä... :)

Tosiaan, on ollut ihana viettää aikaa perheenä. Paljon kaikenlaista jäi tekemättä ja käymättä (vaikka mun mielestä ei edes ollu mahdottomat suunnitelmat), esim. mun vanhemmille ei ehditty yo-juhlaviikonloppua lukuunottamatta ollenkaan, eikä mun siskolla käyty, vaikka tarkoitus oli. Se kyllä vähän harmitti. Autotalli jäi siivoamatta jne... Mutta paljon ehdittiinkin. Pesin kaikki talouden 12 mattoa (yhden kahteen kertaan, kun vastapestylle matolle räjähti purkillinen luumusosetta) ja käytiin mökeillä, Miehen porukoilla, Virossa ym. Ihan riittävästi, kun taloudessa on vauva.

Nyt sitten alkoi arki. Tänään oli kyllä ihan kiva päivä, ei mitään elämää suurempaa draamaa tai hermojenmenetyksiä kellään.

tytöt tilasivat aamupalaksi yllätysleipää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti