10.7.2013

Hääpäivä

Meillä on tänään Miehen kanssa yhdeksäs hääpäivä.

Hurjaa, että on oikeasti jo yhdeksän (yhdeksän!!) vuotta siitä, kun mentiin naimisiin. Pidän meitä vieläkin jokseenkin aloittelijoina avioliitossa, mutta hyvänen aika, ensi vuonna on jo vuosikymmen naimisissa oloa. Ja kun seurusteluaika lasketaan, niin kahden vuoden päästä oon ollu Miehen kanssa yksissä puolet elämästäni.

Tänään heräsin Poikasen kanssa kahdestaan kotona. Mies ja tytöt lähti jo eilen mummilaan. Ei oltais Poikasen kanssa jaksettu nousta, mut piti lähteä hakemaan Mies autohuollolta. Mies siis vei toisen auton huoltoon ja oltiin sovittu, et poimin sen huollon pihalta aamulla. Oltiin Poikasen kanssa vähän myöhässä ja Mies ehtikin sillä välin jo katsella meille sopivaa autoa, jos vaikka tästä joskus vielä perhe kasvais... Tosin päätellen siitä, millä äänensävyllä Mies puhui isojen autojen hinnoista, perhe ei ihan lähiaikoina kasva, jos koskaan.

Käytiin sit kolmestaan kaupassa ostamassa valokuva-albumeita, Miehelle shortseja ja sen sellaista. Tultiin Miehen porukoille ja nuorempi Miehen pikkusiskoista värjäs mun tukan. Edellisestä kerrasta olikin jo melkein kaksi vuotta. (Oikeella kampaajalla oon käyny viimeksi viikko ennen häitä, eli siitä on yhdeksän vuotta) Tukasta tuli hieno ja hyvä ja oli kiva samalla jutella kaikenlaista. Ihana käly on mulla, harmittaa vähän kun ei kauhean paljoo nykyään nähdä.

Herkuteltu on myös kovasti. Appi kävi mustikassa, joten Miehen valmistaman herkullisen grilliruoan lisäksi saatiin anopin tekemää mustikkapiirakkaa ja tuoreita mustikoita kinuskikastikkeella. Namnam. En mahdu housuihini.

Että sellainen hääpäivä. Poikasella oli eilen 5-kuukautisneuvola (6,8kg ja 70cm) ja sai rokotuksia monta ja on ollut vähän parka vauva meillä eilen ja vielä tänä aamuna. Nyt hänellä taas elämä hymyilee, onhan lähistöllä ukki :)

Mun on vähän vaikea uskoa, et oon jo niin vanha, että yhdeksäs hääpäivä on ylipäätään mahdollinen.

2 kommenttia:

  1. Ps. Teidän kummipoika 1v neuvolassa huimat 69cm! ;)

    VastaaPoista
  2. oho, meillä onkin menty sit jo ohi. Mitäs muuta neuvolassa sanottiin? Laitellaan sähköpostia!

    VastaaPoista