21.1.2014

Ostos-tv

Oletko sinäkin kyllästynyt ainaiseen lastenkasvatukseen, kieltämiseen ja vahtimiseen?

Ongelmaasi on ratkaisu! Hanki sinäkin nyt ikioma Poikanen!

Poikanen (11kk) on itse itsensä kasvattava lapsi. Poikanen vapauttaa äidin vaikka tekemään kotitöitä tai löhöämään sohvalla. Kätevällä äänimerkillä "ei! ei!" Poikanen ilmoittaa lähestyvänsä kiellettyä kohdetta. Mikäli hän ehtii saavuttaa kielletyn kohteen äänimerkki voimistuu ja muuttuu yhtäjaksoiseksi "EIEIEIEIEIEI!!!!!" Näin äiti paitsi säästyy lapsen vahtimisen vaivalta, myös aina yhtä ikävältä kieltämiseltä, sillä Poikanen osaa kieltää itse itseään. 

Automaattisen kieltämistoiminnon ja äänimerkkien lisäksi Poikasessa on muitakin hyväksi todettuja ominaisuuksia. Hän osaa mm. tyhjentää kaikki alahyllyt sekä pyykkitelineen. Imuritoiminto huolehtii siitä, että lattialle tipahtaneet (Poikasen tiputtamat) ruoanpalat eivät jää pitkiksi ajoiksi lattialle pyörimään. Poikanen löytää myös useimmat kadonneet pikkuesineet, jotka hän kerää suuhunsa varmaan talteen. Poikasen avulla voit viihdyttää vieraitasi, sillä hän osaa mm. soittaa pianoa, tanssia hytkymällä, matkia autoa ja vilkuttaa käskystä. 

Eikä tässä vielä kaikki! Poikasessa on valmiiksi ohjelmoituna kätevä unilelutoiminto. Unilelutoiminnon ansiosta hän nukkuu mielellään (ja vain ja ainoastaan) kainalossasi. Poikanen osaa myös pitää huolen siitä, että et syö ruokaasi liian nopeasti, sillä ainutlaatuinen harakiri-toiminto saa hänet yrittämään syöttötuolista pää edellä lattialle syöksymistä noin kolmen sekunnin välein.

Eikä tässäkään vielä kaikki! Poikasta voi käyttää myös vessapaperirullan tyhjentäjänä, paperisilppurina ja orjakaleerin tahtirummun lyöjänä. Poikanen on erittäin nopea konttaamaan ja osaa seistä tukea vasten, joten hänen avullaan on helppo testata erilaisten viritelmien lapsiturvallisuutta.

Erinomaisen muotoilun ansiosta Poikanen ylittää tiukimmatkin suloisuusvaatimukset. Poikasesta lähtee useita erilaisia ääniä, joista monilla on jokin merkitys. Poikanen toimii äidinmaito- ja ruokaenergialla. Hän tarvitsee toimiakseen myös säännöllisesti latauksen sylissä (mieluiten rinnalla). Ajoittain Poikanen vaipuu unitilaan, mutta tämä tila ei tavanomaisesti kestä kovin pitkään, vaan Poikanen on toimintavalmiudessa myös öisin. Poikanen tuottaa jonkin verran jätettä. Huom! hajusta huolimatta jätettä ei luokitella ongelmajätteeksi.

Poikanen pitää huolen siitä, että elämästäsi ei puutu iloa, hauskuutta, läheisyyttä tai rakkautta.

Älä siis viivyttele, vaan hanki oma Poikanen jo heti tänään!

6 kommenttia:

 1. Iiihhihii, ihana Poikanen!! Melkein jo mietin, että pitäiskö hankkia, mutta en mä nyt ainakaan ihan jo heti tänään. ;) (Vai säästäiskö tänään postikuluissa, tai saisko kaupanpäälle kokkiveitsiasrjan?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokkiveitsisarjan JA legendaarisen aromipesän! :)

   Poista
 2. Haha! Harakiritoiminnon kohdalla aloin nauraa ääneen!!

  VastaaPoista