1.8.2013

Lapseni on nero.

Poikanen puhuu! Viiden kuukauden iässä! Olen synnyttänyt neron!

Sanavarastossa on "äiti", "ite" "hei" ja "hätä" ainakin. Ensimmäinen lausekin on jo kuultu: "hei, äiti!"

oijoi. Mihin tästä voi ilmoittaa? Onko Suomessa mitään vauvanerojen akatemiaa? Beibi-Einstein?

Se on varmasti perinyt mun geenit!

Kohta se ratkaisee maailman ruokaongelman ja todistaa Riemannin hypoteesin!


(Tosikoille tiedoksi: tiedän kyllä, ettei se puhu. Se jokeltaa. Ätä. Iteiteite. Heeei. Hätähätähätä. Satunnaista jokellusta, tiedän kyllä. Mutta musta on kiva vastailla sille ihan kun se puhuisi oikeasti, kun se kuulostaa usein niin oikeilta sanoilta. Eikä tunnu yhtään pikkuvauvalta enää, kun jokeltaa jo tavuja.)

2 kommenttia:

 1. Putkahdin blogiisi ties mitä reittiä ja luin nuo kaksi aikaisempaa tekstiä tämän päivänpolttavan aiheen tiimoilta. Olisin halunnut niihin kommentoida jotain, mutta koska en osannut, niin kommentoin tähän:

  hihi, hilpeää! :D

  Mutta kommentoin vähän noihin edellisiinkin: luulen kyllä, ettet ole yhtään kamalampi, kuin (me) muutkaan. Meidän silmissä. Ja toivottavasti joskus omissa silmissäsikään. :)

  (ps. mulla on blogissa arvonta , jota ahkerasti ja röyhkeästi mainostan kaikkien kommenttieni yhteydessä loistavan palkinnon takia! ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että putkahdit ja tervetuloa toistekin! Kävinkin heti tutustumassa sun blogiin (oon kyllä vieraillut siellä joskus ennenkin, tykkään lukea muiden opettajien blogeja) ja osallistumassa arvontaan. :)

   Joo objektiivisesti tiedän, etten ole sen kummoisemman näköinen kuin muutkaan. Jotenkin noiden kuvien katseleminen (tai siis niiden, mitä silloin oli haasteessa mukana, kun niitä katsoin. nyt on varmaan vaikka kuinka monta enemmän) herätti vaan tällä kertaa tuollaisia tunteita.

   Poista