11.3.2015

Jotain uutta.

Näin unta. Unessa meillä oli valtavan kokoinen kaksikerroksinen puutalo. Siellä oli mm. kaksi keittiötä, valtavasti komeroita, kaksi olkkaria... Ensin olin ihastuksissani, mutta sitten alkoi ahdistaa. Tavarat hävisivät niihin loputtomiin komeroihin ja löysin esim. täysin käyttämättömiä, pieneksi jääneitä lastenvaatteita kaapeista. Samoin edellisten asukkaiden jättämää roinaa löytyi vaikka kuinka paljon. Hermot meni, kun yritin pitää järjestystä yllä. Pihakin oli valtava. Pihalle edelliset asukkaat olivat jättäneet vanhan bussin, jolla Mies ajeli ympäri nurmikoita. Musta se oli pelottavaa. Naapuritkin oli rasittavia.

Oli kiva herätä ja huomata, että ei olla muutettu :)

Nämä säilytys-, siivous- ja järjestelyasiat ovat olleet tavallista enemmän tapetilla viime aikoina. Luultavasti siksi, että niille on nyt aikaa ja jaksamista. Poikanen nukkuu jo paremmin ja arki pyörii aika helposti. Luultavasti myös keväällä on osuutensa asiaan.

Mulla on pyörinyt viime aikoina monen monituista postausajatusta mielessä ja ne kaikki ovat liittyneet tavalla tai toisella siivoamiseen, järjestämiseen ym. Koska mä haluan pitää tämän blogin sekalaisena kuulumistenkertomispaikkana, johon voin pulpauttaa mielestäni mitä vaan, enkä halua tämän keskittyvän liikaa mihinkään aiheeseen, ja koska muutenkin tykkään lokeroida elämääni, perustin näille järjestämis- ja muille jutuille oman blogin. Joten tervetuloa seuraamaan, miten mä laitan pikkuhiljaa elämää järjestykseen! Kuten voitte huomata, toisessa blogissa on osittain samoja tekstejä kuin täällä. Mutta kyllä sinne tulee ihan omiakin :)

Tämä blogi on ja pysyy jokseenkin entisenlaisena sekametelisoppana. Vähän jotain muutosta kutkuttaisi tehdä, varsinkaan nimestä en ole tykännyt oikeastaan koskaan. Katsotaan, jos vaikka loppukesästä saisin jotain aikaiseksi, silloin tulee nimittäin 10 vuotta siitä, kun aloitin ihka ensimmäisen blogini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti