28.6.2015

Kiva kesäviikko :)

Olipa mukava päivä taas. Mukavia päiviä on kyllä nyt ollutkin (no, muutama vähemmän mukava ilta ja hankalia aikuisten asioita siinä välissä) tällä viikolla monta. 

Tiistaina oli mukava leikkipuistopäivä.
 
Keskiviikkona oli mukava päivä kun käytiin kummipojan synttäreitä juhlistamassa. Olispa ihana, jos sais kaikki rakkaat ystävät lähelle asumaan, niin voisi nähdä useammin!

Torstaina oli kiva tavallinen kotonapuuhailupäivä.

Perjantaina oli mukava päivä, käytiin ostamassa pari alevaatetta lapsille (ja mä itselleni, tehoshoppailin puolessa tunnissa kahdet rintsikat ja neuletakin).

Eilen oli mukava päivä. Tuossa kylällä oli paikallisen S-marketin järkkäämä kyläkauppapäivä, jonka tiimoilta kaupan liepeillä oli muutamia myyntikojuja, paloauto esittelyssä, seurakunnan järkkäämänä kaikenlaista puuhaa, ja hevosajelua halukkaille. Käytiin koko perheen voimin siellä, tytöt pääsi pienelle hevosajelulle (mikä oli tietysti niistä ihan hullun kivaa ja jännää) ja Poikasesta parasta taisi olla jalkapallon potkiskelu seurakunnan puuhapisteellä. Vähän kastuttiin kotiin päin kävellessä. Saatiin kotona siivoiltua ja muuta sellaista pientä.

Tänään tehtiin retki Linnanmäelle. Ollaan siellä jo kolmena kesänä käyty erinomaisen edullisella reissulla: omat eväät ja ilmaislaitteet, niillä mennään. Lapsille riittää vielä toistaiseksi oikein hyvin ilmaislaitteiden tarjonta (ne voit muuten tsekata täältä) ja rattaiden alakorissa kulkee näppärästi iso kassillinen evästä, niin ei tarvi tuskailla ylikalliiden ruokien kanssa. Oli tosi kiva päivä, varsinkin kun saatiin Miehen vanhemmat vielä mukaan. Oltiin paikalla heti Linnanmäen auetessa, ja ekan puolitoista tuntia sai vaan kävellä laitteesta toiseen, yhtään ei ollut jonoja. Poikanenkin uskaltautui (tai ei siltä kysytty, vietiin vaan, mutta ei se vastaankaan pannut) pariin kesyyn laitteeseen, ja oli sen mielestä "jännää, taas. Kivaa, taas. Jännää, taas. Kivaa, taas." :)

Sen ekan puolitoistatuntisen mä kuljin lasten (tai siis enimmäkseen tyttöjen) kanssa laitteesta toiseen (kun mahdun niihin paremmin kuin Mies), paitsi tietysti niihin laitteisiin en mennyt, mihin tytöt uskalsi mennä keskenään. Se riittikin mulle, joten oli kiva kun isovanhemmat saapui paikalle ja sen jälkeen tytöt valitsi mieluummin laiteseurakseen ukin ja mummin. 

Viisi tuntia oltiin, ja pidempäänkin olisivat tytöt ainakin jaksaneet, mutta Poikanen skippasi päiväunet ja alkoi olla tosi väsynyt, ja muutenkin todettiin sitten, että parempi on lähteä pois kun kaikilla on vielä kivaa. Ja kotimatkassakin tietysti kestää aikansa. 

Mutta oli tosi onnistunut päivä. Kotona väsytettiin vielä lapset laittamalla kahluualtaaseen vettä, että saivat polskia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti