10.6.2013

tähteitä

Meillä syötiin tänään sekalaisia jämiä jääkaapista. Mun äiti aina tähteitä tarjotessaan sanoo, että ruoaksi on tapaksia, mutta mulla ja Miehellä on tapana aina keksiä hienolta kuulostavia nimiä ruoille. Eihän se niistä tähteistä sen parempaa makuelämystä tee, mutta onpahan elämä hauskempaa. Tytöt saa valita aina ekaksi syömisensä, ja me syödään mitä sattuu jäämään. Usein päästään nauttimaan useamman ruokalajin aterioita, kun mitään ei riitä ihan kokonaiseksi ruoaksi asti.

Tänään Mies nautti Lihamestarin lautasen ja perunaa kahdella tapaa eli eilisestä grillailusta jääneet pihvinpalan, makkaran ja lauantaisen jauhelihapihvin, keitetyn perunan ja muussin loput.

Mulla oli ensin Päivän keitto eli lauantaisen hirvikeiton jämät ja sitten halloumisalaatti, joka ihme kyllä oli ihan oikeasti halloumisalaattia. Tosin sekin tällä kertaa eilistä. 

Tässä tavassa olis ainesta Pirkka-niksiksi. Vähän niinkuin se "siivoa korkokengissä, niin siivoaminen on hauskempaa" vai miten se nyt oli...

ps. Mies oli menossa illalla. Ilta ei ollu ihan yhtä katastrofi kuin toissailtainen, mutta läheltä liippasi. En tosin hiiltynyt ja huutanut, mutta Poikanen kyllä. Se pääsi taas yliväsyneeksi tyttöjen iltatoimien takia, ja kitisi ehtimistään tyttöjen häsäillessä jotain ihmeellistä sängyssä. Just kun Poikanen pääsi imetyksen alkuun, MOLEMMAT tytöt tuli pissalle. Eli mun oli pakko nousta laittamaan Pipanaiselle vaippa, kun ei se osaa itse. Poikanen ratkesi täysin. Onneksi Mies tuli pian sen episodin jälkeen kotiin ja hoiti tytöt nukkumaan. Poikanenkin nukahti lopulta puolen tunnin huutokonsertin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti