22.6.2013

juhannusta

Jos harrastaisin "se tunne..." -tyyppisiä facebook-päivityksiä, niin nyt voisin päivittää seuraavasti: Se tunne, kun blogilistalla on parikymmentä lukematonta blogia ja JOKAISESSA on blogipäivityksen sisältönä "hyvää juhannusta, oon poissa blogista pari päivää".

No, eipähän tullut käytettyä kauheasti aikaa blogien selailuun :) Ja bloglovinin kautta seuraamissani blogeissa oli muutamassa ihan asiaakin.

Me(kin) vietimme tämän(kin) juhannuksen mökillä. Miehen vanhempien mökillä tarkkaan ottaen ja Miehen vanhemmat on täällä myös, mikä on tosi kiva, koska ei näiden kolmen pienen sankarin kanssa paljon tee mieli lähteä a) veden äärelle ja b) pois mukavuuksien luota ilman, että paikalla on useampia aikuisia. Tyttöjä pitää jonkin verran vahtia pihalla, vaikka eivät ole kertaakaan menneet luvatta rantaan/laiturille. Mutta kun se yksi kertakin riittää... Ja kun ollaan kantoveden varassa eikä ole tiskikonetta ym, niin tiskaaminen ja vauvan pyllypesut ja muut on sen verran mutkikkaampia, että kiva vaan et on mummi :)

Ei tullu luvattua hellettä tänne (ainakaan vielä), mutta hyttysiä on senkin edestä. Poikasen vaunuihinkin hyttysverkon alle ne mokomat löytävät. Tytöt on ollu ihan innoissaan mökillä olemisesta ja kaikesta. Pipanainen ei aiemmista kesistä paljon muista, joten sille on ollut ihan elämys saunoa ilman suihkua, käydä ulkovessassa (kiinnostaa neitiä enemmän kuin potta) ja sun muuta. Lehmiä ovat jokavuotiseen tapaan läheisellä maatilalla käyneet katsomassa. Tänä kesänä Pipanainenkin jaksaa kävellä koko matkan, Isosisko juoksee.

Tämmöistä tää on. Mulle on oikeastaan ihan sama, missä ollaan. En erityisesti rakasta mökillä oloa, mutta onhan tää ihan mukavaa. Ruokaa ollaan syöty vatsat pinkeäksi ja kun kerran Mies ja tytöt kovasti tykkää, eikä Poikanenkaan mitenkään kauheasti vastaan pane, niin mikäpäs tässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti