4.6.2013

Paras lahja ikinä.

Me oltiin viikonloppuna reissussa (mun vanhemmilla ja sit mun serkun yo-juhlissa). Kotiin tullessa pistäydyttiin kylässä Miehen mummolla. Isomummo sitten siinä jossain vaiheessa visiittiä kaivoi esiin muovikassin, josta jalomielisesti lupasi tytöille, että "saatte ottaa näistä omaksenne ihan mitä vaan, ja mitä ette ota, menee roskiin". Kassissa oli jokseenkin sekalaista kampetta, joulukoristeita (rumia), epämääräinen puutarhapeikko (ruma), pilttipurkin ympärille virkattu kukkakoriste (ruma) ynnä muuta sellaista. Ja arvaahan sen, että meidän tytöt tietysti halus ne kaikki...

Miehen kanssa vaihdettiin muutama paljon puhuva katse, mutta kumpikaan meistä ei sanonut mitään. Koska siis emmehän halunneet loukata hyvää tarkoittavaa isomummoa (bonarina ei tullu loukattua tyttöjenkään tunteita). Kotona tytöt innoissaan koristelivat pihaa uusilla tavaroilla. Isosisko otti oikein valokuviakin. Ehkä hyvä, että otti, koska mä veikkaan, että nämä ihanat koristukset eivät kovin kauaa meidän takapihaa sulostuta. Pois se, että minä ne pois heittäisin, mutta kunhan Isosiskon synttärit (jonne Miehen mummotkin oletettavasti tulevat koristuksia ihailemaan) on parin viikon päästä juhlittu, voi olla, että noi tavarat vaan häviää. Harakathan on tunnetusti kiiltävän perään, ehkä niille kelpais muutkin koristeet?


 Kesäkukkia koristaa mm. joulupukki ja olkipukki...

 
Ainakin yksi kesäkukka, joka ei kuihdu!

Kuusessa kasvaa nykyään kirsikoita ja oksalla asustaa lintu.

Vitsit kun ei oo kuvaa siitä puutarhapeikosta. Isosisko vei sen kasvimaalle pelottamaan lintuja pois :) Pari minikukkaruukku+posliinipelle -yhdistelmää jäi myös kuvaamatta.

4 kommenttia:

 1. Ihana puutarha teillä! Aaaa! Lapset on ihania!

  VastaaPoista
 2. olkipukki on mun suosikki.

  VastaaPoista
 3. Mulla tulee muuten noista kirsikoista mieleen hapsiainen.

  VastaaPoista
 4. haha, hapsiainen on kyl niin sukupolvensa juttu. meidän ajan juttu :)

  milka

  VastaaPoista