8.2.2015

Hirveästi herkkuja.

Poikasen tauti ei kestänyt pitkään. Se oli yöllä ihan kunnon kuumeessa, mutta seuraavana aamuna oli jo kuudelta keittiössä vaatimassa aamupalaa. Vähän väsynyt ja vaisu oli päivällä (mistä syystä annoin sen mm. syödä lounaaksi jäähtynyttä muussia ja muromysliä -siis vuorolusikallisina), mutta muuten jo ihan terve.

Isosisko sairasti saman yhden yön tautin lauantain vastaisena yönä. Meillä oli nyt viikonloppuna Poikasen 2-vuotisjuhlat, ja osa vieraista jätti sitten flunssan pelossa juhlat väliin, mutta ihan kivat pirskeet saatiin silti. Eilen kävi Poikasen kummit, tänään sitten mun äiti ja mummo ja naapurit. Vähän tavanomaista vähemmän väkeä, mutta mitäpä tuosta. 

Pakko kehua omia leipomuksia, että aivan sairaan hyviä oli! Kuvat on surkeita, mutta kuvitelkaa ja kuolatkaa! :)


Kakkua, tietysti. Siskot halusivat pikkuveljelle autokakun ja mun rajallisilla taidoilla (ja yhtä rajallisella ajalla ja kiinnostuksella) lopputulos on tässä. Välissä mansikkainen täyte, päällä sokerimassaa ja karkkeja (kukkaketo ja sienimetsä), autot Mies muovaili.


 Karjalanpiirakoita ja munavoita. Itse tehty, tietysti.


Tomaatti-mozzarellapiirakkaa kokeilin ekaa kertaa, ei jäänyt todellakaan viimeiseksi. Oli älyttömän hyvää! Vähän muokkailin reseptiä.


Vihdoinkin löysin itse kehittelemälleni suklaakinuskipiirakalle täydellisen pohjan. Tää on ihan tautisen hyvää! (Ja tautisen kaloripitoista myös)

Joo, kaksi päivää on elelty noilla herkuilla. Toisin sanoen syöty ihan hullun paljon. Nyt meen nukkumaan :)

3 kommenttia:

 1. no huhhuh mitä herkkuja! nyt reseptejä ja äkkiä :D tai siis saisinko tomaatti-mozzarellapiirakan reseptin ja suklaakinuskipiirakan reseptin, kiitos? ja voi jestas miten hyviltä noi karjalanpiirakat näyttää! kohta on taas läppäri rikki kun kuolaan näppäimistölle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tarkoitus olisi laittaa reseptejä jakoon, kunhan saan aikaiseksi näpytellä :)

   Poista
 2. Herkullisen näköistä :). Reseptejä myös odotellessa.

  VastaaPoista