29.11.2014

Dressember

Hei sinä siellä, joko tiedät, mikä on Dressember?

Dressember on koko joulukuun kestävä ihmiskaupan vastainen kampanja. Lyhyesti kerrottuna Dressemberissä tapahtuu seuraavaa: tarkoitus on joulukuun jokaisena päivänä pukeutua mekkoon, ja samalla levittää tietoa ihmiskaupasta ja kerätä rahaa ihmiskaupan vastaiseen työhön. Melko varmasti ainakin jonain päivänä joku sanoo jotain päälläsi olevasta mekosta, jolloin tulee hyvä tilaisuus kertoa, miksi se on päälläsi. Rahankeruupuolen voi hoitaa luomalla Dressemberin sivuille oman kampanjasivun, jonne voi pyytää vaikka tuttuja lahjoittamaan rahaa tai kerätä sponsoreita omalle Dressember-projektille. Tai ihan jotain muuta, mitä itse keksii :) Lisätietoja kannattaa käydä lukemassa tuolta Dressemberin nettisivuilta.

Maailmassa arvioidaan olevan jopa 27 miljoonaa orjaa. Jokainen niistä on liikaa, jokainen on hyvä syy vastustaa ihmiskauppaa. Ketään ihmistä ei saisi myydä. Siksipä minäkin osallistun tänä vuonna Dressemberiin. Mun osallistumisesta lisää täällä.

Nyt juuri sinulla on reilu vuorokausi aikaa miettiä, mitä itse tekisit ihmiskauppaa vastustaaksesi? Osallistuisitko Dressemberiin pukeutumalla joulukuun jokaisena päivänä mekkoon, lahjoittaisitko rahaa ihmiskaupan vastaiseen työhön, vai jotain muuta? Nyt ei kannata ohittaa tätä mahtavaa (ja hauskaa!) tilaisuutta vastustaa ihmiskauppaa, vaan osallistua. Dressember on ihan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti