7.12.2014

Viikko Dressemberiä

Joulukuun ensimmäinen viikko tulee täyteen, ja näin myös ensimmäinen viikko tämän vuoden Dressemberiä. Joka päivä olen tunnollisesti ollut mekko päällä, joskin epäilen, että mekon pukemisella ei ole mun tapauksessa ollut mitään merkitystä ihmiskaupan kannalta (mutta mekkokuukausi on kyllä ihan kiva projekti muutenkin). Siis siinä mielessä, että oon lähinnä kotona, joten mun pukeutuminen ei herätä mitään huomiota missään. Mutta oon saanu rahaa kerättyä jonkin verran!

Aika väsynyt viikko on ollut. Mies oli taas työreissussa, joten mulla oli yh-viikko. Aamulla siis vaan vedettiin päälle sama mekko kuin edellisenäkin päivänä, ja toivottiin, ettei se ole vielä kovin likainen. Stailaaminen huipentui siihen, että saatoin jaksaa kammata hiukset :) En ole jaksanut ottaa kuvia, vaikka olisihan niitä kiva jakaa sosiaalisessa mediassa, tai ainakin jos olis edes melkein edustavia... Mulla kun ei ole edes älypuhelinta, vaan aina pitää ottaa kuvat oikealla kameralla, ladata ne koneelle ja siirtää sieltä facebookiin... Ei vaan ole jaksanut.

Pipanainen otti kuvan mun viime viikon toisesta mekosta.

Meillä oli kyllä kiva viikko. Tiistaina oli melkoinen härdellipäivä, kun tyttöjen normaalin eskari-/päiväkotipäivän lisäksi oli Pipanaisen 4-vuotis lääkärineuvola (jossa mulla tietysti oli kaikki kolme muksua mukana), tyttöjen muskari ja sitten vielä Pipanaisen kanssa päiväkodin joulupolku. Toi joulupolku (jonne siis oli tarkoitus mennä vaan vanhemman+lapsen, meille tuli sitten Miehen äiti vahtimaan muita muksuja) oli kyllä ihan mielettömän hieno, siellä oli vaikka mitä! Ulkopuuhaa, joululauluhetki, joulunäytelmä, askartelua ja joulupuuro. Oli kyllä pieneltä päiväkodilta ihan mieletön panostus!

Keskiviikkona käytiin naapurissa syömässä pullaa ja leikkimässä, torstaina meillä oli raamis. Perjantaina oli tytöillä molemmilla eskarissa ja päiväkodissa itsenäisyyspäiväjuhlat. Mietittiin, mitä laitettais päälle (ohjeistuksena molemmille oli, että saa halutessaan pukeutua juhlavasti). Isosisko sanoi heti, että ei mitään kovin juhlavaa, kun taas Pipanainen ilmoitti haluavansa hienoimman mahdollisen mekon :) Isosisko lähti sitten ihan sievässä neulemekossa, Pipanainen ryppytaftista ommellussa mekkosessa. Pipanainen on muuten joka päivä tässä kuussa pukeutunut myös mekkoon, se taitaa osallistua kanssa Dressemberiin :)

Lapset lähtivät sitten mummilaan perjantaina, ja Mies tuli kotiin. Eilen meillä oli siivouspäivä. Ja ihan hyvä siivousmekko löytyi kaapista. Saatiinkin aika paljon aikaa, vaikka rennolla otteella siivoiltiin. Siivosin lastenhuoneen, josta lähti 4 kassia roskiin (enimmäkseen rikkinäisiä leluja tai ihan roskaa) ja yksi kassi kirpparille, ja lisäksi vähän muutettiin parin huoneen järjestystä ja siivoiltiin keittiötä. Illalla sitten katsoin linnan juhlia (piti bongata äiti ja isi ja muutama muu tuttu) samalla kun paketoin joululahjoja ym. Tänään saadaan muksut kotiin. On ollut kiva viikonloppu.


Siivousmekko. Ja likainen peili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti