7.9.2013

Kahdestaan.

Ollaan tässä vietetty viikonloppua Poikasen kanssa kahdestaan. Mies ja tytöt on mökkeilemässä. Me jäätiin kotiin, koska mulla oli tänään kaveriporukan tapaaminen (eri kaverit kuin viimeksi). 

Ihan ekaksi täytyy sanoa, että en muistanutkaan, että yhden lapsen kanssa on näin tylsää! Viihdytystä vuorokauden ympäri. Toiseksi täytyy sanoa, että yöllä on valvottu, tai useinakin öinä tässä viime aikoina. En tykkää.

Poikanen kitisi eilen illan ja iltayön, en tiedä, mikä sillä mahtoi olla. Kun en kerran voinut käydä nukkumaan, niin imetysten väliset vartin tauot käytin hyödykseni näpräilyyn. Koristelin Poikaselle kaksi bodya. Meillähän suurin osa vaatteista on käytettynä saatuja/ostettuja, ja nekin, mitä uutena ostan, ostan yleensä alennusmyynneistä. Nyt oli pakko ostaa Poikaselle kaksi bodya aika pikaiseen, joten yhdellä Prisma-reissulla poimin mukaani halvimmat bodyt, mitä löysin. Ne oli perin juurin ankea harmaa ja yhtä ankea tummansininen, joten jotain piristystä oli tarpeen kehitellä. 

Ihan kivat tuli. Tuo harmaassa oleva kuva on Pipanaisen piirros Poikasesta. Oli niin suloinen, että halusin siirtää sen vaatteeseen.

kuva on napattu yhdentoista jälkeen yöllä, kuten laadusta voinee huomata...

Aamuyöllä sitten valvoskeltiin vähän lisää. Onneksi aamuseitsemän maidon jälkeen Poikanen katsoi parhaaksi jatkaa unia vielä melkein kahdeksaan. Tuli tarpeeseen!

Tänään tosiaan sitten ajelin Poikasen kanssa Vantaalle tapaamaan ystäviä, joiden kanssa jaettiin vuosi elämää reilu kymmenen vuotta sitten. Meitä oli paikalla 7 naista ja kaksi vauvaa. Osaa porukasta en ollut nähnyt vuosiin, joten oli tosi kiva nähdä. Harmitti, kun jouduin lähtemään aika aikaisin kotiin, kun Poikanen väsähti aivan, enkä saanut sitä nukahtamaan syliin. Mutta kiva kumminkin, että kävin. Oli tosi mukava nähdä kavereita!

Nyt toivon, että saan ensi yönä nukkua. Huomenna saapuu loput perheestä kotiin, ja sitten taas touhua riittää :)

6 kommenttia:

 1. onpa ihanat bodyt! miten siirsit tuon kuvan? ja ihana muuten toi sun profiilikuvakin, huomasin sen vasta äsken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Profiilikuva on Isosiskon piirros minusta, todella näköinen :)

   Piirsin kuvan ensin leivinpaperille, etten tuhoa alkuperäistä. Sitten jäljensin sen hiilipaperin (tai mitä se nyt on oikealta nimeltään...) avulla kankaalle. Hiilipaperista on tosi vaikea saada tarttumaan jälki kankaaseen, piti painaa tosi kovaa. Mutta jotenkin onnistui kumminkin. Ja sitten vaan piirsin kangastussilla päälle.

   Poista
 2. Ihanaa oli kun kävit pienen kanssa, vaikka edellinen yö (ja muutama sitä ennen) oli mennyt valvomiseksi :D

  VastaaPoista
 3. Nää bodyt on niin ihania! Tuo Nappitoukka on niin herttainen, ja Pipanaisen piirros liikuttavan suloinen.

  Ja tuo Isosiskon piirros susta on myös niin hieno! (Mikä sai mut pohtimaan, oliskohan noin monta sormea kätevämpää vai epäkätevämpää kuin nykyinen määrä?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin käsiä saisi olla vähän useampi pari. Kaksi kättä on aivan liian vähän. Joku seitsemän saattais ehkä riittää...

   Poista