5.5.2013

juhlintaa ja sakot

Miten tässä on nyt muka taas ollut niin kiire, ettei ole ehtinyt edes blogia päivittää...

Ihan ekaksi on sanottava, että itkeskely alkaa helpottaa tällä erää. Hyvä niin. 

Meillä on ollut useampana vuonna vappuna juhlat. Viime vuonna juhlien jälkeen sanoin Miehelle, et ens vuonna en kyllä taida jaksaa järjestää, ja niinhän siinä kävi. Nyt oli vielä ne kastajaisetkin kuukausi sitten, joten päätettiin jo hyvissä ajoin, että jätetään tänä vuonna juhlat pitämättä. Yksi rakas ystävä tuli kumminkin meille vappuvieraaksi, se oli tosi kiva! Otettiin ihan rennosti, olla möllöteltiin ja grillailtiin vähän eikä sen kummempaa. 

Eilen juhlittiin sitten mun anopin viiskymppisiä. Mies meni vanhemmilleen jo edellisenä iltana ja mun "urakaksi" jäi saada itseni ja kaikki kolme lasta juhlakuntoon ja mummilaan lauantaiaamuna. Ihan rennot pihapirskeet oli kyseessä, eli ei mitään ihmeempää pynttäytymistä. Kumminkin, 6.20 herättiin ja 9.46 lähti auto kotipihasta. Eli kolme ja puoli tuntia meni siinä, että hoidin meidän kaikkien aamupalat, aamupesut, pukemiset, laitoin kamppeet kasaan ja meikkasin. Poikanen ehti nukkua aamutorkutkin kotona. Kyllä on hidasta! (No täytyy toki sanoa, että olen kyllä huomattavasti nopeamminkin saanut joukon kasaan, nyt ei vaan ollu kiire, niin syötiin aamupalaakin sitten ihan rauhassa jne)

Juhlat oli kivat. Ruoka oli hyvää, lapset jaksoivat hyvin (mä vähän vähemmän hyvin, koska olin valvonut jo monta yötä, ihan vaan miettimässä asioita), sääkin suosi. Illalla lähdin lasten kanssa ajamaan kotiin ja Mies jäi vielä grillimestarin ominaisuudessa laittamaan yöpalaa juhlijoille. Jännitin, et miten jaksan ajaa puhkiväsyneenä, mutta Isosisko oli nukkunut sen verran hyvät päiväunet, että se jaksoikin valvoa koko kotimatkan ja jutustella niitä näitä. Rattiin nukahtamisen sijaan taisin saada elämäni ensimmäiset ylinopeussakot, kamerasta. Harmittaa kyllä, mut omapa oli tyhmyyteni. Ja ajattelen, et on noi sakot kumminkin pienempi paha kuin se rattiin nukahtaminen... On ihme, et mä en tuolla tiellä ole vielä koskaan sakkoja saanut (Mies on saanut kahdesti), koska siinä vaihtelee ihan koko ajan rajoitus 80 ja 100 välillä, ja kun on muuten tuttu tie, niin liikennemerkkejä tulee seurattua vähän kehnosti, enkä ikinä meinaa muistaa, missä pitää ajaa hiljempaa. 

Isosiskolle sanoin, että taisin saada sakot kun ajoin liian kovaa. Se meni ihan vakavaksi ja kysyi, että tuleeko poliisi nyt hakemaan kaikki meidän rahat pois. Onneksi ei sentään!

Et semmoisia. Mulla on nyt 5 aivan liian lyhyeksi jäänyttä yötä takana, joten nyt on aika painua nukkumaan!

edit: Ei tullutkaan sakkoja, tuli vaan kirjallinen varoitus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti