8.4.2013

yökylässä

"Mä en voi mitenkään uskoa, että Poikanen on vasta kolme kuukautta!"
"Ei se olekaan, tiistaina tulee kaks kuukautta täyteen..."

Oltiin viikonloppuna yökylässä anoppilassa. Jännitin etukäteen, et miten Poikanen osaa nukkua vieraassa paikassa jne, mut sehän nukkui oikeastaan paremmin kuin kotona. Yö meni aika samoilla kuvioilla (unipätkät 4-5h ja 2-3h) kuin yleensäkin, mut päiväunet kelpasi herralle mummilassa harvinaisen hyvin. Eipä tuo ollut viikkoon kunnon päiväunia nukkunutkaan, joten oli tosi kiva, että nyt sitten nukkui lauantaina yhteensä vissiin 5 tuntia (parilla heräämisellä siinä välissä) ja eilen veti kolme tuntia yhtä kyytiä. Saapas nähdä, palataanko nyt kotona taas kahdenkymmenen minuutin torkkuihin...

Kävin Poikasen kanssa mun yhdellä ystävällä, jonka pieni poika on kolme viikkoa meidän Poikasta nuorempi. Oli kiva nähdä, jutella vauvajuttuja ja imettää pikkuisia yhtä aikaa :) Tytöt pääsivät mummin kanssa uimahalliin ("Minä sukelsin ja oli kivaa sen jälkeenkin!" sanoi Pipanainen) ja Mies kävi isänsä kanssa pilkillä. Perin onnistunut mummilareissu siis. 

Kotiin kun tultiin eilen illalla, niin otin Poikasen äitiyspakkauskopan pois ja laitoin sänkyyn lakanat. Koppa olikin jo ihan liian pieni. Hyvin onneksi nukutti sängyssäkin.

1 kommentti:

  1. Hei! Blogissani on sinulle haaste, osoitteessa taivaanrannanvarit.blogspot.com! :)

    VastaaPoista