27.2.2013

Neuvola.

Vauvasella oli eilen neuvola. Mitat oli nyt 3560g ja 55cm. Kauheasti on tullut tuota pituutta (5cm parissa viikossa), mut osa selittyy sillä, et vastasyntyneet on aina "kippurassa". Kovasti hoikka poika on (näkeehän sen jo silmilläkin, et jos yleensä vauvat on ranskanleivän muotoisia, niin toi meidän poika on patonki), mut ei haittaa. Paino on noususuunnassa, se riittää. Tosi kovasti se tankkaa, yölläkin maksimipituus unille on 2h. Taitaa vaan suurin osa saadusta energiasta mennä pituuskasvuun...

Edelleen poitsu syö vaan rintakumin kanssa. Haluisin siitä eroon, kun en osaa rintakumin kanssa imettää mitenkään huomaamattomasti. Vähän hölmöähän se on, mut en vaan halua lähteä ihmisten ilmoille imettämään, niin kauan kuin tuo kumi on käytössä. Tänään meidän oli kyllä tarkoitus lähteä lasten kanssa perhepyhäkouluun, mut mulla oli tilaisuus nukkua aamulla vähän pidempään, niin ei sit ehdittykään sinne. Harmi toisaalta, mut tässä on ollut ohjelmaa ihan riittävästi tälle päivälle, kun mun vanhemmat kävi kylässä.

Mies lähti pelailemaan sählyä, joten minä ja lapset täällä taas vietetään iltapäivää keskenämme. Toivottavasti menee paremmin kuin viime viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti