5.1.2015

Kolme viikkoa pikakelauksella.

Käytiin Tukholman-risteilyllä ennen joulua. Poikaselle nousi heti ekana iltana kova kuume (onneksi olin varmuudeksi ottanut Panadolit mukaan!) ja me muutkin oltiin flunssaisia ja väsyneitä. Meidän aikuisten mielestä ei olllut ihan paras reissu (eikä tee mieli ihan heti uudestaan), mutta tytöt ovat kovasti muistelleet ja niillä oli ilmeisesti kivaa. Laivalla oli Hevisauruksen konsertti, taikuri, leikkihuone ja Ruotsissa käytiin lelukaupassa, joten hyvä reissu tietysti :)

Joulu tuli ja meni. Oltiin jouluna kotona ihan vaan oman perheen kesken. Oli ihan kivaa, sellainen perusjoulu. Aatto meni touhussa, lapset odottivat iltaa kovalla tohinalla. Oltiin kaikki aika flunssaisia vielä, ja väsyneitäkin. Tapanina käytiin naapurissa ihastelemassa viikon vanhaa kääröä, joka oli kyllä hirmuisen ihana ja suloinen.

Vuosi vaihtui meillä aikuisseurassa. Lapset olivat mummilassa, ja meille tuli mun veli vaimonsa kanssa ja yksi ystäväpariskunta. Pelailtiin lautapelejä, ammuttiin raketteja, otettiin uudenvuodenkuva, syötiin hyvin, naurettiin paljon... Oli tosi kivaa. Eka kerta sitten lasten syntymän, kun vietettiin aikuisten uutta vuotta.


 virallinen uuden vuoden kuva

Saatiin sisko lapsineen pariksi päiväksi kylään. Serkuksilla oli kivaa keskenään, ääntä riitti jne. Aikuisetkin kyllä tykkäsi, nähdään siskon kanssa liian vähän (mitäs asuvat niin kaukana!). Tänään on mun siskon ja mun serkun kolmekymmentävuotissyntymäpäivä. Siskoa juhlittiin jo aiemmin ja juhlitaan myöhemmin lisää. Serkun synttärijuhlissa olin, ja olipas kerrassaan mukavaa. Piristi.

Dressemberkin loppui vuodenvaihteessa. Mulla tosiaan oli joulukuussa joka päivä mekko päällä! Kylminä päivinä oli kyllä housut alla (kuten ennen uutta vuotta, kun oli yli 20 astetta pakkasta) ja ulkoillessa usein toppahousutkin. Mutta kuitenkin! Loppua kohti en jaksanut ottaa kuvia, tää viimeinen kuva taisi olla risteilyltä viikko ennen joulua napattu. Rahaa sain kerätty reilun 30 dollaria, mutta vielä tammikuun ajan ehtii lahjoittaa ihmiskaupan vastaiseen työhön, joten vielä ehtii :)


Nyt on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Kaikenlaista on tälle vuodelle luvassa: Mies aloittaa uudessa työpaikassa ylihuomenna, ja sitten pikku hiljaa nähdään, millaiseksi elämä muodostuu sen uuden työn myötä. Nyt just fiilikset sen suhteen on pakkasella, mutta yritetään katsoa positiivisesti... Mä palaan elokuussa töihin, joten siinä on toinen iso muutos. Poikaselle se tietää päivähoidon aloitusta. Isosisko menee kouluun, joten silläkin on suuri muutos edessä. 

Ja sitten on tietysti niitä asioita, joita ei vielä tiedä etukäteen. Ketä syntyy ja ketä kuolee, ja mitä muuta mahtaakaan tapahtua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti