14.12.2014

Mekkokuukauden toinen viikko.

Mulla on kotona Dressember-kaveri. Meidän Pipanainen on muutenkin ihan höpsönä mekkoihin, hameisiin, röyhelöihin, pinkkiin jne, ja kun se hoksasi, että äidillä on mekkokuukausi, niin sehän haluaa osallistua kanssa! Ihan joka päivä ei ole mekossa ollut, mutta melkein.
 
äidin mekkokaveri
Pipanainen on myös parempi levittämään tätä Dressember-sanomaa, se oli jo päiväkodissa kertonut, että viettää äidin kanssa mekkokuukautta, ja siitä saatiin sopivasti päiväkodin tädin kanssa juttua aikaiseksi :) Dressemberin tarkoituksenahan on mekkoilun lisäksi kerätä rahaa ihmiskaupan vastaiseen työhön, joten nyt olisi mahtava tilaisuus jättää muutama suklaarasia ostamatta ja lahjoittaa rahaa tärkeään kohteeseen: suora linkki lahjoituslomakkeeseen tai sitten Dressemberin sivuilta klikkaatte "Donate to The Campaign".

Mekkoilun lisäksi ollaan tällä viikolla mm. käyty yhtä ystävää lapsineen tapaamassa ja leivottu villin paljon pipareita, sekä vinkura vänkyrä kallellaan oleva värikäs piparimuumitalo. Sellainen tavallinen viikko. Väsynyt viikko tosin, tänään käytiin Miehen serkun 6-vuotissynttäreillä, ja olin kyllä niin nuutunut vieras, ettei ole tosikaan...

Tässä nyt kumminkin vielä tän viikon mekot:
Peiliä ei ole vieläkään pesty. Ehkä jouluksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti