1.5.2014

En millään keksi sopivaa otsikkoa tälle tekstille.

Taas kerran on jäänyt blogin päivittäminen.

Toisaalta tapahtuu niin vähän. Elämä on enimmäkseen sitä samaa arkea, missä ei sen ihmeempiä uutisen aiheita ole.

Toisaalta tapahtuu niin paljon. Joka päivä paljon pieniä juttuja, jotka tekisi mieli tallentaa, mutta ei aika ja energia riitä. Ja viime aikoina on tapahtunut sellaistakin, jota ei vaan tunnu luontevalta jakaa, vaikka ne onkin isoja mullistuksia omassa sydämessä.

Jos nyt jotain sentään yrittäisi. Olin viime viikonloppuna mökillä kolmen muun naisen kanssa rukoilemassa. Kokeiltiin vähän erilaisia tapoja rukoilla, ja rukoilun lisäksi tietysti laulettiin, syötiin, juteltiin jne. Oli tosi antoisa viikonloppu, levollinen ja hoitava, ja musta tuntuu, että Jumala kyllä opetti mulle uutta ja muutti juttuja mun sydämessä. On tosi kiitollinen mieli siitä.

Tänään vietettiin jo perinteeksi muodostunutta vappujuhlaa meillä. Sää oli mitä perinteisin (satoi räntää), juhlavieraat mukavia, ruoka hyvää (vaikka jouduttiin menemään vähän edellisvuosia yksinkertaisemmilla tarjoiluilla) ja niin poispäin. Munkkeja paistoin 110 (aika pieniä), simaa oli 16 litraa. Kivaa oli taas kerran. Toivottavasti ensi vuonna taas :)

Siinä ei ole ihan kaikki munkit. Ne oli ihan hyviä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti