27.12.2011

vauvansiemeniä

Eilen Isosiskon kanssa käytiin mielenkiintoisia saunakeskusteluja. Mua mm. valistettiin siitä, miten lapset saa alkunsa. Sehän tapahtuu niin, että ostetaan kaupasta vauvan siemeniä. Sitten yksi siemen laitetaan napaan, josta se menee mahaan ja alkaa siellä kasvaa vauvaksi.

Me ei olla vauvojen tulemisesta varsinaisesti mitään Isosiskon kanssa juteltu, eikä se ole kysellyt, että mistä se vauva on äidin tai tädin tai milloin kenenkin mahaan tullut. Mutta kaipa se on ollu korva tarkkana, kun on itse tällaiseen lopputulokseen päätynyt.

Isosisko toivoi, että me ostettais vauvansiemeniä, ja laitettais niitä äidin, isin ja Isosiskon mahaan, jotta me saatais kolme uutta Pipana-vauvaa. Isosisko toivois meille kauheasti uutta vauvaa, ja on ihan hirmu onnellinen, kun saa vaikka pientä vauvaserkkuaan pitää sylissä. Kaikista parasta olis kuulemma se, että uusi vauva kasvais Isosiskon mahassa. Vastasin nyt kuitenkin, että ei meille just nyt kyllä ole tulossa vauvaa (tiedoksi myös sitä epäileville! Tiedotan kyllä sitten, jos joskus tulevaisuudessa tulee asian tiimoilta jotain tiedotettavaa), ja sitten jos joskus tulee, niin se kasvaa äidin mahassa. Kerroin, että vauvoja ei voi kasvaa miesten mahoissa, mutta Isosisko oli sitkeästi sitä mieltä, että isin mahassa olis oikein hyvin tilaa pienelle vauvalle. Kerroin myös, että Isosiskon pitää ensin kasvaa aikuiseksi ja mennä naimisiin jonkun miehen kanssa (joo, vähän yksioikoinen näkemys tänä sateenkaariperheiden ja avoliittojen aikana, mutta se ei nyt ollut jutun pääpointti), ennen kuin sen masussa alkaa kasvaa oma vauva. Isosisko arveli, että hän menee kuitenkin mieluiten äidin kanssa naimisiin.

Lisäksi mainittakoon, että ollaan tehty jouluruoista loppua. Tänään ja eilenkin on ollu leipäpäivä. Kaikkia sekalaisia jouluruokia vaan leivän päälle, ja hyvä tulee. Mun tän vuotisia suosikkeja on mäti-smetana-punasipuli paahtoleivällä, suolasienet ja kinkku ruisleivällä ja savulohi-kylmäsavulohi-muna-suolasienet sekaleivällä. Namnam. Parasta heti jouluaterian jälkeen :)

1 kommentti:

  1. samantyyppisiä mietteitä oli meilläkin yks päivä ;) http://happinessisachoiceyoucanmake.blogspot.com/2012/03/seksivalistusta.html

    VastaaPoista