25.12.2011

joulua

Miehen aatonaaton "pikku ajelu" suuntautui Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta hän kävi noutamassa toisen pikkusiskonsa joulunviettoon (kälynen asuu Saksassa, eikä oltu viime kevään jälkeen nähty). Miehen vanhemmat eivät tästä mitään tienneet. Anoppi ja appi ja se toinen pikkusisko (joka tiesi isosiskonsa saapumisesta) saapuivat meille aattoa viettämään. Pyysin appivanhempia olkkariin "katsomaan kuusta", ja molemmat tähyilivät eteisen puolelta, että mikäs tuossa on vikana. Mutta kyllä oli ilmeet näkemisen arvoisia, kun he huomasivatkin se varsinaisen katsottavan sohvalla istumassa :) 

Oikein kunnon jouluyllätys.

Muutenkin meni aatto ihan kivasti. Paikallinen jouluhartaus oli kyllä ihan turha (ja mä sentään yleensä puolustan jumalanpalveluksia, eli se tosiaan oli erityisen onneton), mutta eipä se joulun onnistuminen onneksi siitä ole kiinni. Ruokaa tuli syötyä vähän liikaakin (kun se oli niin hyvää!) ja lahjojakin oli aika keko. Suurin osa paketeista oli kuitenkin onneksi ihan tarpeellisia tai sitten muuten vaan kivoja. Lapset sai mm. junaradan osia ja duploja, muutamia vaatteita, barbapapa-juttuja (kovasti pinnalla molemmilla), muutaman soittimen (kovasti pinnalla kaikki musisoiminen ja tanssi myös molemmilla) ja Isosisko sai sukset. Ja mun sisko oli ommellut molemmille tytöille ihan mielettömän ihanat essut.

Miehen vanhemmat ja siskot lähti illalla. Me saatiin lapset nukkumaan kymmenen jälkeen vasta, mutta jaksettiin sitten vielä syödä juustoja ja pelailla uutta lautapeliä. Meni myöhään, ja tänään on kyllä ollut tosi väsy olo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti