22.11.2016

Pikainen kuulumispäivitys

Hyvänen aika, taas on kuukauden kuulumiset päivittämättä. Vedetäänpä pikakelauksella:

Perheleiri oli aivan mahtava! Kaikin puolin. Lapset tykkäsivät lastenohjelmasta ja äiti nautti mahdollisuudesta istua ihan rauhassa kuuntelemassa aikuisten ohjelmaa. Lapset siis jäivät kivasti omiin ohjelmiin, vaikka sekä Pipanaista että Poikasta vähän jännittikin. Mutta kivaa niillä oli ollut. Mun siskon perhe ja yhden kaverin perhe oli myös mukana, joten mulle oli kovasti apua myös muista aikuisista esim. Poikasen päikkäriaikaan. Ainut harmi oli, että Pipanainen tuli sunnuntaiaamuna kipeäksi ja jouduttiin lähtemään vähän etuajassa kotiin. Mutta ei me menetetty paljoa, ei se mitään. Just ilmoitin meidän perheen Koko perheen Raamattulomalle Ryttylään helmikuussa, tulkaa muutkin mukaan! (www.sekl.fi -> tapahtumakalenteri ja sieltä selaa Koko perheen talviraamattuloma tms. )

Yh-viikot meni yllättävän hyvin ja kivasti taas. Eipä niissä sen ihmeempää. Pipanaisen tauti kesti vuorokauden ja seuraavalla viikolla oli Poikasen vuoro, mutta sekin tauti kesti vuorokauden. 

Pipanaisella oli 6-vuotissynttärit. Tästä ehkä olisi syytä kirjoitella enemmänkin. Kivat juhlat oli kavereille ja myöhemmin sukulaisille. Mieskin täytti vuosia ja vietti synttäri-iltaansa Hoplop-synttäreillä. Totuuden nimissä sanottakoon, että ei ollu Miehen 34-v. synttärijuhlat, vaan Pipanaisella oli kaverin synttärit siellä ja me mentiin koko perheellä sinne sitten riehumaan, että saa muutkin lapset joskus jotain kivaa (Pipanaisella on nyt syksyllä ollut monet synttärijuhlat ja varsinkin Isosisko on tietysti haikeana, kun hänelle ei synttärikutsuja satele).

Kas. Sepä meni todella pikakelauksella. Olkoon niin. Jatkan tästä joku toinen ilta. Toivottavasti nopeammin kuin kuukauden päästä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti