8.10.2013

Kuulumiset pikana.

Mitäs kaikkea tässä nyt taas on ehtinyt tapahtua...

Vietettiin mun mummon 85-vuotissynttäreitä. Melkoinen joukko sukulaisia oli ahtautunut mummolaan, oli kivat juhlat, meidän lapset jaksoi paremmin kuin hyvin (tai no, Poikanen ei ihan kauhean hyvin), ruoka oli hyvää, mummo ihana ja ukki dementoitunut.

Pipanainen oli kipeänä, kuumeessa. Isosisko sai sitten laatuaikaa ensin äidin kanssa, kun käytiin kahdestaan sunnuntaina kirkossa, ja sitten isin kanssa, kun Pipanainen ei kuumeen takia päässyt uimaan (tytöt siis käy ohjatussa vesipeuhu-ryhmässä aina sunnuntai-iltaisin).

Poikasella oli tänään 8kk neuvola. Kovasti on nuori mies taas kasvanut, 76,6cm ja 7,8kg. Pituus menee +2-käyrän tuntumassa, paino sit vastaavasti siellä normaalin alarajoilla. Mutta hyvin kasvaa omalla käyrällään, ja hyvä niin. Lääkäri oli ihan huippu "mitäs mun nyt pitikään tehdä"-täti (sama kuin täällä), ja kun Poikanen sitten tapansa mukaan huuteli "ätä, ätä", niin lääkäri riemastui, että sehän sanoo "äiti"! Kerroin sille, että Poikanen on kyllä tavuja jokellellut jo puolivuotiaasta, ja höpöttää omiaan ihan jatkuvasti, et ei varmaan tarkoita sillä oikeastaan vielä mitään. Lääkäri kirjoitti sitten, että "tapailee sanaa 'äiti'". Joo ois pitänyt varmaan vaan sanoa, että kyllä, ja lisäksi sen sanavarastoon kuuluu "hätä" ja "täti" :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti