9.9.2012

puuh.

Huh. Meillä on vähän rankka viikko takana. Mies oli taas vaihteeksi työreissulla, joten mulla oli yh-viikko. Yh-viikot menee vähän helpommin nykyään, kun lapset on hoidossa jne, mutta jotenkin ne oli nyt tällä viikolla tosi hankalalla päällä. Tavallistakin enemmän riitaa kaikesta mahdollisesta yms. Pipanainen valvoskeli öisin, tai heräili, mut mä jäin sit valvomaan. Eli väsytti! Ja väsyneenä en olis jaksanut lasten kinastelua ja kikkailuja sitäkään vähää.

Vaikka oli kivojakin hetkiä. Leikittiin ja lueskeltiin yhdessä, kokeiltiin ihan yhtä innostuneina uusia vaatteita (tilasin netistä itelleni pari äitiyspaitaa ja lapsille puserot ja leggingsit), höpsöteltiin niitä näitä ja askarreltiin. 

Eilen lähdin sit lasten kanssa Imatralle mun siskonpojan yksivuotissynttäreille. Tytöistä oli huippukivaa tavata serkkuja pitkästä aikaa, ja mä tietysti tykkäsin myös. Sisko on parasta seuraa :) Harmitti vaan, kun piti jo tänään tulla takaisin, ja lähdettiin aika aikaisin, kun on kuitenkin kolmen tunnin matka, niin se on helpoin taittaa lasten päiväunien aikaan, jos on ainoana aikuisena autossa. Varsinkin, kun meidän automatkojen pelastus, tupakansytyttimestä virtansa saava kahden näytön pieni dvd-soitin on hajalla. Joten unta ja paljon eväitä ja satu-cd:tä, niin saadaan matka sujumaan.

Iltaa piristi sähköposti, josta kävi ilmi, et sain nelosen ekasta psykan kurssista (asteikko siis 1-5). Arvelin kyllä ite, et tulee joko 3 tai 4, koska ei se huono tehtävä ollut, vaikka vähän kiire tuli lopussa sen kanssa. Mut kiva uutinen silti. :)

2 kommenttia:

  1. avaa mitä heini. mulle tuli tänään rv10 täyteen!

    VastaaPoista
  2. EIKÄ! Ihanaa :) Maailman ihaninta! ONNEA ihan tuhannesti!

    VastaaPoista