11.3.2012

nippelitietoja

Sain Pientä elämää-blogista nippelitietohaasteen. Kaikenlaisiin nippelikysymyksiin pitäisi siis nyt vastata.

Lempinumero
Ei kyllä ole. Ei sitten ollenkaan. Paitsi nyt töissä ärsyttää 1 ja 7, kun nykyiset oppilaat on jo oppinu ne uudemmat versiot, missä ykkösessä ei ole väkästä ja seiskassa ei ole poikkiviivaa, ja mä teen kuulemma väärin.

Paras juoma
Vesi. Ihan tuikitavallinen hanavesi. Omenatuoremehu (kotiompuista tuoremehuasemalla puristettu) on myös valtavan hyvää, mutta sitä harvoin saa. En oikein ole juomaihmisiä.

Facebook vai Twitter
Facebook. Twitteriinkin joskus muutama vuosi sitten tilin tein, mutta en edes muista, milloin olisin siellä viimeksi käynyt saati päivittänyt.
Intohimoni
äh. Intohimo on niin voimakas sana. Hyppään tän ohi.
Lahjojen antaminen vai saaminen
Antaminen. On niitä ihan kiva saadakin, mut paljon kivempaa on, jos sattuu keksimään just sopivan lahjan jollekin ihanalle ihmiselle :)
Mieleisin kuvio tai muoto
Voi hyvää päivää, pitäisikö ihmisellä olla joku lempikuviokin? Suorakulmainen kolmio. Vaikkapa. Kun tykkään Pythagoraan lauseesta :)

Paras päivä viikossa
No riippuu ihan viikosta. Ei sentään elämä ole niin kaavamaista, että etukäteen tietäisi, mikä päivä on paras. Keskimäärin ehkä sunnuntait. Tässä työjaksossa myös torstait on erittäin jees. Ja perjantait, jolloin on lyhyt päivä.

Lempikukka
Luonnonkukista kielo ja lemmikki. Kukkapenkissä tykkään lumikelloista ja tulppaaneista. Tulppaanit on kyllä parhaita ehkä kaikista.

Noniin, se siitä. En tällä(kään) kertaa jaa eteenpäin kenellekään, sorgen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti