9.10.2011

yksin kotona.

Vietettiin viikonloppua mummilassa. Miehen vanhemmilla siis, Miehellä alkoi hirvenmetsästys, enkä mä viitsinyt jäädä tyttöjen kanssa yksin kotiin. Isosisko oli ihan innoissaan mummilaan pääsemisestä eikä Pipanainenkaan pannut pahakseen. Mäkin sain nukkua vähän tavallista pidempään ja lojua sohvalla lueskelemassa lehtiä, joten ei huono viikonloppu ollenkaan.

Tänään tein lähtöä Helsinkiin laulupuuhiin. Kerroin Isosiskolle, että se ja Pipanainen saa jäädä vielä isin kanssa mummilaan, äiti lähtee laulamaan. "Mihin kirkkoon?" oli Isosiskon vastaus. Hyvin on tainnut typykälle jäädä mieleen oma esiintyminen kirkossa... No, olin kyllä menossa esilaulajaksi messuun, että ihan oikeassahan Isosisko oli.

Nyt olen sitten yksin kotona. Mies ja lapset tulee huomenna vasta mummilasta. Ekaa kertaa yksin kotona yötä Pipanaisen syntymän jälkeen, ekaa kertaa yötä erossa pikku-Pipanaisestani. Arvelin, että mulla olis kova ikävä, mut ei ihme kyllä ole. Miehen kanssa tuossa soiteltiin, ja ihan hyvillä mielin Pipanainen oli käynyt nukkumaan, joten eipä tässä mitään huolta ole. En vaan malttais ite mennä nukkumaan, kun tekis mieli puuhailla kaikenlaista. Yhdestä (vahingossa kutistamastani) Miehen villapuserosta tein tuossa itselleni sopivan (kavensin n. 15cm ja neulahuovutin vähän raitoja koristeeksi), nyt olis pakko mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna herätä töihin... Saas nähdä, osaanko nukkua yön heräämättä, ainakaan ei ole lapset järjestämässä yöohjelmaa äidille.

1 kommentti:

  1. Tuollaiset omat hetket ovat todella tärkeitä pienten lasten äideille! Onneksi olet osannut nauttia!

    VastaaPoista