2.10.2011

Tuleva tenavatähti.

huh, pitkä viikko takana. Ja vähintään yhtä pitkä edessä. Kolme viikkoa vielä syyslomaan...

Kuluneeseen viikkoon mahtuu paljon töitä, mm. yksi yli puolen vuorokauden mittainen työpäivä. Kaikenlaisia mietityttäviä asioita on töissä tullut eteen, ja myös aika paljon kaikkea ikävää. Ehkä mulla on myös alkuinnostus alkanut karista, kun ei ole enää ihan koko ajan sellainen "mulla on maailman ihanin työ ja paras työpaikka ja harmittaa että joudun joskus jäämään eläkkeelle"-fiilis päällä. Mutta toisaalta, muutama sellainenkin asia on tullut eteen, jotka on saanu mut pää sauhuten miettimään, miten voisin jotain juttuja tehdä toisin ja olen jotain uutta keksinytkin, joten siinä mielessä on ihan hyvä mieli. 

Pipanainen on ollut kipeänä. Senkin takia viikko on tuntunut niin pitkältä. Yöunien laita kun on ollut vähän niin ja näin. Nyt mä olen ilmeisesti saanut taudin, kauhea nuha on ja pää ihan pökkyrässä. Tuntuu, kuin olisin jäänyt tiejyrän alle (olkoonkin, että en ole ihan varma, miltä tiejyrän alle jääminen tuntuu, kun en ole sitä vielä koskaan kokenut), joka paikkaa kolottaa (onkohan vanhana tämmöistä?). Mut kuumetta ei ainakaan vielä toistaiseksi ole, joten huomenna töihin! 

Isosisko oli tänään kirkossa laulamassa muiden päiväkerholaisten kanssa. Hirmuisesti sitä jännitti etukäteen, ja Miehen kanssa vähän arveltiin, ettei se varmaan uskalla. Mutta hurjan rohkeasti se meni eteen muiden mukana ja kai se vähän yritti laulaa ja leikkiäkin (kaiken kaikkiaan laulun taso oli melko vaatimaton, joskin sitäkin herttaisempi). Eli 2.10.2041 juhlitaan sitten Isosiskon 30v-taiteilijajuhlia jne... 

Isosiskohan puhuu (aina vaan ja edelleen) ikäisekseen aika vähän ja kehnohkosti (epäselvästi, ja myös huonosti osaa taivuttaa sanoja ym). Kuitenkin se osaa jotain ihan outoja sanoja. Esim. nyt se on keksinyt, että ruoka voi olla "herkullista". "Eekuuista" on nyt paitsi ruoka, myös monet muut jutut, kuten leikkiminen, kerhossa käyminen, Pipanainen, äiti... Tänään Isosisko myös kertoi tykkäävänsä ruoasta, joka on "pikkusti tulillista". Eihän siinä, yleensä se tykkää kaikesta, mikä on punaista (esim. lohi, mansikat, edam-juusto, koska se on punaisessa paketissa -mikä pettymys, kun juusto ei ollutkaan punaista!-, mehu...). "Minä kykkää punasta!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti