9.5.2012

töitä töitä töitä

Mä olen ihan puhki. Uuvuksissa. Poikki.

Sinnitellään, koska tässä on tän viikon jälkeen enää kolme viikkoa kesälomaan. Töitä on aivan järjettömän paljon, en oikeastaan edes halua ajatella, kuinka kauheasti. Liikaa kumminkin.

Toisaalta elän varovaisesti toivossa, että syksyllä hommia olisi vähän vähemmän. Nyt näyttää, että vaihtoehdot on joko tasan yhtä paljon töitä tai sitten huomattavasti vähemmän. Toivoisin, että se huomattavasti vähemmän -vaihtoehto toteutuisi, vaikka onhan palkkakin sitten huomattavasti pienempi (kaikkein parasta olisi, jos olis muutama tunti viikossa vähemmän, mut se ei tule toteutumaan. Joko kaikki pysyy tai sit paljon pois). Mutta jos töitä olis vähemmän, niin ne ehtis tehdä kunnolla ja perusteellisesti. Ja ehtis vähän ajatella työnsä kehittämistäkin. Ei olis niin väsynyt, ehtis jotain muutakin kuin töitä, ym. Katsellaan. Pääasiahan nyt kuitenkin on, että mulla on työpaikka, vaikka sit joutuiskin puskemaan töitä taas jaksamisensa rajoilla. Ja siis tykkään töistä ihan valtavasti, nyt ei vaan oikein riitä jaksaminen.

Eilinen työpäivä oli 8-18. Tänään ei oikein ollut motivaatiota raahautua aamulla kahdeksaksi töihin.

(kirjoitan tätä töissä, mikä ehkä jo kertoo jotain)

2 kommenttia:

  1. tsemppiä täältä. onneksi kesäloma on tosiaan pian :). Täytyy sanoa, että nää kevään vikat viikot on kyllä ehdottomasti kiireisimmät.... Kaikki pitäis saada tehtyä loppuun ja me kollegan kanssa yritetään saada muutama heti syksyn alussa vastaan tuleva asia myös hoidettua nyt keväällä... haastavaa...
    Montako opetustuntia sulla muuten on viikossa? ...kuulostaa kamalan pitkiltä sun päivät :/

    VastaaPoista
  2. No siis meillä oli eilen veso, et siksi oli niin pitkä päivä. Mulla on nyt opetusta 27 viikkotuntia, ja siihen päälle luokanvalvojuus ja tukioppilasohjaus ym. Ei varmaan olis mikään tappohomma muuten, mut kun haluan tehdä kaiken mahdollisimman hyvin (ja onnistun haalimaan kaikenlaisia ylimääräisiä hommiakin) ja tietty, kun ei ole kauheasti kokemusta vielä, niin menee paljon aikaa suunnilleen kaikkeen... Plus meillä on töissä aika villi tilanne nyt, sekin kuormittaa.

    VastaaPoista